WAARMEE IK JOU KAN HELPEN

Leiderschapscoaching

WAARMEE IK JOU KAN HELPEN

Leiderschapscoaching

Het begeleiden van (aankomende) leiders, ondernemers en stevige professionals in hun persoonlijke groei. Dit omvat een breed pallet van vragen gericht op het versterken van je kern als mens en leider gecombineerd met het ontdekken van jouw unieke pad.

Soms sta je op een kruispunt en weet je even niet meer welke kant op te gaan, of twijfel je hoe je jouw mensen het best mee kunt nemen een volgende fase in, of vraag je je af hoe om te gaan met de krachtenvelden om je heen, of is er niemand die even met je meedenkt, of…..diverse soorten vragen waarbij ik je graag bijsta in jouw zoektocht.

Werkwijze

In een intake bepalen we samen het vertrekpunt, jouw behoefte en niet in de laatste plaats of er een klik is.

Duur

3 tot 8 gesprekken van 1,5 uur

Methodieken

De kern van mijn werkwijze zit besloten in mijn wil om te begrijpen en de liefde die ik voor mensen heb. Ik ben nieuwsgierig, oprecht geïnteresseerd, confronterend en uitdagend. Ik richt me op de aanwezige talenten die er zijn en help je bij het versterken van het vertrouwen in jezelf. Daarbij heb ik veel ervaring in diverse management en directie rollen. Ik maak gebruik van onder andere DISC en een twist van spiritualiteit zal ongetwijfeld langs komen in de gesprekken.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?